Fingerprint Security Pro

Fingerprint Security Pro 1.6

Sluit je telefoon af voor vreemdelingen

VOOR

  • Mooie interface
  • Grappig scaneffect

TEGEN

  • Niet heel veilig

Goed
7

Het gratis Fingerprint Security Pro is een Android app waarmee je jouw telefoon ontgrendelt door middel van je vingerafdruk. Plaats een vinger op het scherm van je toestel en wanneer je door de scan komt, is de telefoon klaar voor gebruik.

Fingerprint Security Pro herkent je vingerafdruk niet echt. Je stelt van tevoren in hoelang je jouw vinger op het scherm houdt. Door korte trillingen van je mobieltje voel je eenvoudig wanneer je het scherm los moet laten. Fingerprint Security Pro gaat dan 'scannen' om te zien of het je vingerafdruk herkent. Bij een match is je telefoon weer vrij. Staat jouw vingerafdruk niet in de database, dan blijft het scherm op slot, althans dat wil het programma ons doen laten geloven.

De app ziet er leuk uit, maar laat je jouw vrienden een paar keer proberen, dan zullen ze snel in de gaten krijgen hoe Fingerprint Security Pro eigenlijk werkt. Wil je er echt zeker van zijn dat je scherm beveiligd is, dan raden we je het gebruik van Fingerprint Security Pro eigenlijk af.

Fingerprint Security Pro is een leuke app om je vrienden in de maling te nemen. Wie deze software niet kent, zal denken dat het daadwerkelijk je vingerafdruk herkent. Houd de werking geheim en je kornuiten staan versteld van jouw geavanceerde Android.

Meeste downloads Lifestyle voor Android

Meer
Fingerprint Security Pro

Download

Fingerprint Security Pro 1.6

Beoordelingen about Fingerprint Security Pro

  • door Anonymous

    Wil graag weten hoe ik dit weer van mijn telefoon afkrijg.
    Het werkt nul,nul en ik kan nu niet bellen, dit is he...   Meer